Cégünkről

Tudjuk, hogy a megrendelő számára egy épület beruházásakor a megfelelő kivitelező kiválasztása a legfontosabb szempont. Nem mindegy ugyanis, hogy a megálmodott ingatlan – legyen az akár társasház, irodaház, kórház, ipari épület vagy üzletház – valóban profi kivitelező kezébe kerül-e.
A BITU-BAU Építőipari Vállalkozó Kft. 20 éves tapasztalatával valóban élen jár az ingatlanfejlesztésben és generálkivitelezésben.

Honnan indultunk?

Cégünk kezdetben csak tetőcsapadék-víz elleni szigeteléssel foglalkozott, 1992-től pedig már generálkivitelezésre is vállalkoztunk. Az évek előrehaladtával egyértelművé vált, hogy a kivitelezési munkánkat az Európában már megszokott ISO-szabványok szerint minősíttetni kell. A minősítés után 1999-ben megkaptuk a BVQI Hungary ISO-tanúsítványát építőipari fővállalkozásra és generálkivitelezésre.

A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő cégünk kezdetektől fogva a minőség szolgálatába állt, ami nemcsak az anyagok minőségén, hanem az épületek kivitelezésén is látszik.

Letisztult kivitelezés

Akár magasépítésről, generálkivitelezésről vagy ingatlanfejlesztésről van szó, a BITU-BAU Kft. a követhető kivitelezés híve. Olyan ütemtervek szerint dolgozunk, amelyek a megrendelők számára is átláthatók, így figyelemmel követhetik az építkezés minden fázisát. A kivitelezési munkákat pedig olyan szakemberek végzik, akiknek többéves elméleti és gyakorlati tapasztalatuk van. Megbízható és minőségi munkánkat bizonyítja, hogy lakó-, oktatási, egészségügyi és ipari épületek kivitelezésének is részesei voltunk. Társasházak, kórházak és egyéb magasépítési munkák kerültek ki a BITU-BAU Kft. keze alól. Ennek köszönhető, hogy Szolnok és környéke első három legjelentősebb magasépítőipari vállalkozásának egyike vagyunk.

A BITU-BAU Kft. 2009-ben Épiítőipari Mesterdíjat kapott.
Döntsön a minőség mellett, döntsön a BITU-BAU Kft. mellett!

Építőipari Mesterdíj, ISO tanúsítvány:


dj_elonezet.jpg oklevel_elonezet.jpg iso_cert1_elonezet.jpg mesterdij_elonezet.jpgBemutatkozó filmünk:


This text will be replaced


Kiemelt referenciáink